keskiviikko 19. joulukuuta 2012

JeiJei, meidän pyykkikone toimii taas. Olin ihan murheen murtama, kun en voinut kahteen päivään pestä lainkaan pyykkiä. Oli kyllä kertynyt jo pieni kasa pyykkiä kylppärin lattialle. Meillä on niin onnettoman pieni pyykkikori,että se on melkein heti täynnä, kun laittaa sinne muutaman ison pyyhkeen. Mutta musta se kori on nätti. Enemmin pidän likaiset pyykin ihan kori korissa, kuin jossain kamalassa muovisessa hökötyksessä.
Tänään ystäväni kävi kylässä ja oli kiva vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Hän toi meille joululahjaksi ihana Muurlan lasisen kynttelikön. Todella kaunis punainen kuppi, josta tulee kynttilänvalo ihanasti läpi.
Tänään pitäisi vielä mennä käymään ruokakaupssa, kunhan tuo E-vauva herää parvekkeelta päiväunilta. En tajua, että mikä O:ta vaivaa, kun hän nukkuu monta tuntia vähemmän kuin E. Eilen illalla E kävi nukkumaan jo klo 21.30 ja heräsi ensimmäisen kerran syömään klo 5. Mutta mitä teki O? Kävi nukkumaan klo 00.30 ja heräsi ensimmäisen kerran syömään jo kolmen aikaan. En tajua, että miten paljon mun pitäisi antaa tuolle lapselle ruokaa,että se suostuisi nukkua pidempiä aikoja. Ja todella hän herää syömään. Jokaisella kerralla menee melkein 200 ml vellimaito sekoitusta. Ehkä se O:kin joskus vielä nukkuu ihmisten lailla.
Nyt on lentoliput pohjoiseen varattu. Lähdetään viikon päästä perjantaina. Onneksi on päivä lento niin ei tartte herätä ihan mielettömän aikaisin. Kotonta lähdettäessä pitää kuitenkin aina varata hieman aikaa, kun ajetaan lentokentälle. Viimeksi lähdettiin jo ennen kukonlaulua. Mä olin niin poikki illalla ettei mitään järkeä. Sanoinkin miehelle, että nyt ihmisten aikainen lento niin ollaan koko porukka virkeitä. Hyvin valvotun yön jälkeen on tosi kiva lähteä kimpoilemaan kentälle. Pitää muistaa vain ottaa meidän uudet rintareput mukaan. Olin aina sanonut, ettei me tarvita sellaisia, mutta edelliskerta kentällä todisti sen, että on ihan kiva saada kädet joskus vapaiksi. Tuskin olette kiinnittäneet huomiota, mutta turvatarkastuksen jälkeen ei ole kun pari pöytää, jolla voi laittaa tavaroita kassiin takaisin. Oli himppasen hankala tunkea äidinmaitopurkkeja hoitolaukkuun samalla kun 5vko:n ikäinen vauva roikkuu kainalossa. Annoin hieman palautetta henkilökunnalle, että tässä voisi olla hieman enemmän laskutilaa. E vauva joutui makaamaan siinä valkoisessa laatikossa johon pakataan tavarat hihnalle.
Tätä mammaa taas kutsutaan. Täytyy lähteä katsomaan, että mikä tällä kertaa on hätänä. Todennäköisesti on vain tylsää, kun kukaan ei tuijota silmiin ja juttele. Sitä, kun pitäisi tehdä koko ajan kun pojat ovat valveilla. Nyt kuuluu jo kikatus, nopeasti ne vauvan mielialat vaihtelevat­…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti