keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Maissivelli <3

Annoin eilen illalla B:lle maissivelliä maidon seassa. Me nukuttiin 01-07 heräämättä. Kyllä teki hyvää tälle mammalle. A on niin kiltti ja hyvä uninen, että hän ei vielä velliä tarvinnut. Tänään tosin maissivelli teetti hieman työtä. Kävin ystäväni luona kylässä poikien kanssa ja ajattelin poiketa nopeasti kauppaan. Kummassakaan kaupassa ei ollut maissivelliä. Hitto, että otti päähän. Tänään ei sitten syöty tukevasti illalla. Huomenna on pakko mennä oikeaan kauppaan. Toisaalta hyvä nyt katsoa, että oliko vellillä tosiaan jotain vaikutusta uneen.

Huomenna on kirkossa tapaaminen papin kanssa. Pitäisi valita virret mitä lauletaan ristiäisissä. Mä en jotenkin osaa päättää, että mitkä olisivat sopia. Olemme miehen kanssa ns. tapauskovaisia. Vanhemmat kuuluvat kirkkoon ja meidän on kastettu. Itse saatan käydä jouluna kirkossa ja that´s it. En siis tunne lainkaan lasten virisiä, enkä haluaisi mitään liian hengellistä. Omalla tavallaan Maan korvessa on tosi kaunis, mutta entä sitten se toinen. Jumalan kämmenellä on tosi kulunut. Sitä laulettiin jo ala-asteella. Toivottavasti papilla olisi jonkinlainen näkemys asiaan.

Meidän häämarssi tulee olemaan Erkki Melartin Prinsessa ruusunen. Sekin on maailman kulunein. Kuuntelin marsseja Youtube:sta ja tuo oli ainut kiva. Olisihan se hienoa jos olisi jokin omaperäinen biisi, mutta mulla ei riitä energia miettiä tuollaista. Eikä vihkimisen yhteydessä edes lauleta mitään "meidän laulua". Pääasia on kuitenkin se että jäppiset saavat nimet.

Mua niin pelottaa, että miten suku reagoi meidän vihkimiseen. Tämän päivän aikana on iskenyt kamala paniikki asiasta. Meidän perhe on todella tempperamenttinen ja jos jostain ei tykätä niin se kyllä sanotaan suoraan. En todellakaan toivo mitään katastrofia lauantaiksi. Pitää pitää kaikki raajat ristissä ja toivoa joltain voimilta tsemppiä lauantaille.

Tämä päivä on mennyt todella nopeasti. Näin aamupäivällä ystävääni ja vielä illalla menin käymään heillä kylässä. Olin kotona vasta noin klo 21, kun matka venähti sen maissivellin takia. Äsken sain pyykit kuivumaan ja kello on 23.56. Eiköhän tämä päivä ole taputeltu tältä osin. Tällä puolella Suomea lunta on satanut kiitettävästi koko päivän, joten tietkin ovat siinä kunnossa. Todella miellyttävä etsiä autoa hangesta kahden kantokopan kanssa. Ja vielä miellyttävämpää oli kahlata kotiin autolta kahden kopan ja kauppakassin kanssa. MÄ NIIN VIHAAN TALVEA!

Tässä talvessa mua ärsyttää suunnattomasti se, kun koko ajan tuntuu, että on kylmä. Joo tiedän, että se on varmaan mun pään sisässä. Aamulla kiersin asuntoa ja suljin jokaisen ikkunan päällä olevat tuuletusjutut. Sama se on jos ilma ei kierrä, kunhan ei ole kylmä. Avaan vaikka hetkeksi parvekkeen oven päivällä ja pakenen suihkuun, kun kestän pientä viimaa koko ajan.

Ja mikäli tällä blogilla on yhtään lukijaa, olisi kiva joskus saada jonkinlaista palautetta. Ei ole lainkaan epänormaalia saada paskaa niskaansa. Joten otan sen riskin ja pyydänkin joskus kertomaan, että mitä mieltä tästä ollaan. Voisin yrittää parantaa juttujani tai vaihtaa välillä aihetta, jos joku niin haluaa. Tai muuten jatkan tätä samaa tylsää rataa. Terveisin: arjen raiskaama kotiäiti.

Nyt herra A ilmoitti olemassaolostaan. Täytyy siis rientää. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti