torstai 28. maaliskuuta 2013

Vauhtia

Meidän O on vihdoinkin keksinyt liikkumisen jalon taidon. Tosin suunta on edelleen peruuttaen, mutta ei se paljoa haittaa. E liikkuu edelleen ainoastaan pyörimällä. On jotenkin todella hassua, kun enää en voi luottaa siihen, että pojat ovat samalla paikalla kuin hetki sitten. Koko ajan saa olla vahtimassa, että minne toiset liikkuvat. Tosin eihän niitä tartteisi ihan koko ajan vahtia, kun vauhti ei ole ihan niin huimaa, mutta jotenkin sitä vaistomaisesti käy aina vilkuilemassa, että mitä tapahtuu.

Alkuviikosta tehtiin koko porukalla etelä Suomen road trip. Mies kävi Lahdessa työhaastattelussa ja siitä ajeltiin vielä Vantaalle ja pistäydyttiin Ikeassa. Vaikka koskaan Ikeasta ei tartte mitään niin aina sieltä lähtee kaikkea ihanaa mukaan. Nytkin löysin kotiin muutamia tavaroita, joita huomasin tarvitsevani. Ja pitihän sitä käydä syömässä hevosenlihapullia.

Eilen oli taas aqua zumba. Kyllä vain mä olen ihan koukuttunut kyseiseen lajiin. Oli kroppa ihan hellänä kun nousin altaasta. Tiesi taas tehneensä käsillä jotain. Enkä pääse vain yli siitä, että vesi on niin ihana elementti. Mieli rauhoittuu todella paljon, kun saa olla vedessä. Mikähän ihme siinäkin on.

Tänään kävin poikien kanssa ruokakaupassa. Oli muuten muutama muukin ihminen liikenteessä. Meneekö ihmiset oikeasti ihan sekaisin siitä, että kaupat ovat pari päivää kiinni. Puolustuksekseni täytyy sanoa, että mulla oli vain kori ostoksia varten. Munkin ostokset koostuivat lähinnä poikien ruuista. Me mennään taas perinteisesti ihan normaalilla ruokavaliolla pääsiäinen. Niin kuin mentiin joulukin.

Pojat lähtivät just mun vanhemmille yökylään. Me haetaan ne miehen kanssa huomenna pois sieltä ja samalla syödään pääsiäisruoka mun vanhemmilla. Pääsee taas äidin herkkupatojen ääreen. Toivottavasti olisi jotain herkkua.

Nyt tämä laittaa koneen kiinni ja suuntaa ulos kävelylle, kun aurinkokin vielä paistaa ihanasti. Saan kerrankin viettää laatuaikaa miehen kanssa ihan kaksistaan.

Hauskaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Oli ihana nähdä teitä! Saattoi olla että ajettiin vielä vastaan kotimatkalla.

  Nautiskelkaa tänään!

  VastaaPoista
 2. :) Me tosiaan ajoimme uudestaan meidän treffipaikan ohi. Meidän karavaanin tunnistaa helposti, kun pieni punainen auto on aina ääriään myöten täynnä. Miten niin tarvittaisiin farmari auto? Mutta sopu sijaa antaa. Nimin. äiti jolla usein kauppakassi sylissä kauppareissun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se auto jota epäilin teidän autoksi oli normaali punainen. Apukuskilla oli samanlainen kaulaliina kuin sulla oli. Eli ihan tuon kaulaliinan perusteella päättelin näin. :D

   Poista