lauantai 18. toukokuuta 2013

Aurinko

Aivan ihana ja aurinkoinen ilma ollut tänään. Mä niin nautin, kun kerrankin on lämmintä. Pyykit saa ulos kuivumaan, eikä tartte pukea lapsia kuin naparetkelle. Vaikka musta tuntuu,että silti ylipuen niitä, vaikka ulkona olisi kuinka lämmin.

Päivällä kävin kaupungilla pyörimässä poikien kanssa. Samalla järjestettiin pieni teehetki varamummon laiturille. Oli ihana nauttia teestä rannalla auringossa. Meidän O pääsi ensimmäisen kerran hypeltämään hiekkaa. Ai,että miten se näytti tuntuvan ihanalta. Tosin koko ajan hiekkaa meinasi mennä enemmän ja vähemmän suuhun.

Taas tuli tilanne päälle. E alkoi huutamaan huoneessaan ja mies toi toisen tänne olkkarin puolelle hetkeksi. Ajattelin heti, että pitää antaa yötä vasten E:lle Panadolia, koska sillä on juuri puhekamassa ensimmäinen hammas. Sain lääkkeen suuhun niin samantien kaariyrjö miehen syliin ja ittensä päälle. Nice!

Nyt on sitten uusi iltapesu suoritettu, sekä annettu uusi lääke ja vettä. E saa nyt hengailla miehen kainalossa sohvalla ja katsoa lätkää. Huoh, mä ajattelin, että tämä ilta olisi ollut rauhallinen. Kai täällä joskus taas nukutaan.

Onneksi ulkona on tosi valosaa. Miten tätä sirkusta muuten jaksaisi?

Nyt menen sohvalle hengaamaan ja koetan saada tuon rakkaan vanhimman lapseni nukkumaan. Jos mä sitten hetken jaksaisin kutoa sitä hemmetin bamburättiä. Taas muistan, että miksi en ole vähään aikaan kutonut. Ei täällä voi koskaan rauhassa kutoa, aina tulee joku tilanne päälle. Kun tilanne on päällä, puikot kokevat kovia, sitten on taas silmukat ties missä ja hermoromahdus valmis. Olen siis pyhittänyt kutomisen hetkille, jolloin pojat nukkuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti