torstai 30. toukokuuta 2013

:)

Tiistaina olimme mieheni ja poikien kanssa vauvajumpassa. Mä olin niin ylpeä tuosta miehestä, kun se reippaasti jumppasi kaikkien mammojen ja vauvojen kanssa. Oli meillä kyllä vähän omaa kivaakin tunnin aikana. Ohjaaja kysyi jossain vaiheessa, että kuinka moni ei ole uskaltanut tehdä vatsalihaksia synnytyksen jälkeen. Mies meinasi sanoa, että hän. Huonosti nukutun yön jälkeen tuo oli taas maailman paras juttu. Ei niiden juttujen tartte kummoisia olla, kun on väsymystä takana.

Meidän pojista on kasvanut pieniä hirviöitä. Eilen sain hokea koko ajan jotain kieltosanaa. Jatkuvasti toinen oli aina pahan teossa. Illalla uimassa O puri E:tä. Tietenkin tuli hirveä huuto ja varmaan koko asuntoalue kuuli, kun meillä uitiin.

Onneksi viime yö meni ihan kohtuullisen hyvin. Nyt on taas ollut huonoja öitä aika monta. En tajua, että mistä ne johtuvat. O vain on niin älyttömän levoton öisin. Se nousee seisomaan pinnasänkyyn ja huutelee siellä. Ei sillä mikään hätä ole. Heti alkaa nauramaan, kun se saa huomiota. En kuitenkaan voi sen kanssa alkaa pelleillä, ettei E herää. Ja jotenkin mulla ei ole kovin pelleilyfiilis klo 2 yöllä.

Eilen kävin aamulla kahvakuulailemassa. Se oli aika koukuttavaa. Sinne on mentävä uudestaan. Selässä ja hartioissa oikein paukkui, kun nosteli ja heilutteli kuulaa. Onhan mulla kotona nuo kaksi omaakin kuulaa, mutta niitä ei ihan niin ronskisti uskalla heilutella. Tänään aamulla on joku Mama jumppa. Siellä kuulemma treenataan lantionpohjalihaksia sun muita. En ole koskaan käynyt ko. tunnilla. Pitää se kuitenkin käydä testaamassa.

Jumpan jälkeen meillä olisi suunnitelmissa shoppailua. Pitää mennä ostamaan muutama valmistujaislahja sekä ruokaa. Kolme kappaletta pitäisi keksiä lahjoja. Kaksi tytölle ja yksi pojalle. Mun on pakko ottaa mies mukaan shoppailemaan, koska sillä on niin paljon parempia lahjaideoita kuin mulla.

Mä sain ratkaistua pukeutumisongelmankin lauantaita varten. Ei tarvinnut kuin soittaa äidille ja pyytää mekkoa. Sillä on luoja yksin tietää monta kolttua kaapissa. Se oli jättänyt pinon eteiseen, josta kävin sovittamassa sopivan. Puoliakaan niistä en ollut koskaan edes nähnyt sen käyttävän. Yllättäen se oli taas käynyt ostamassa juhliin uuden mekon, koska sillähän ei ollut kaapissa mitään hyvää. On se kätevää lainata äidiltä vaatteita, niin ei mene omat rahat vaatteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti