torstai 5. joulukuuta 2013

Jaksaa jaksaa

Siitä on kaksi päivää, kun mä siivosin meidän kodin lattiasta kattoon. Kontaten luuttusin lattiat ja hinkkasin kaikki paikat kuntoon. Äsken katsoin tilannetta uudestaan. Näyttää siltä,että täällä olisi räjähtänyt pommi. Saapuessani aamulla olkkariin olisi tehnyt mieli kääntyä ympäri ja mennä peiton alle nukkumaan ja itkemään. Ei se auttanut, kun hengähtää syvään ja aloittaa lapsille aaamiaisen tekeminen. Kai mä tänään sitten siivoan taas uudestan. Mua nimittäin ahdistaa lähteä reissuun jos koti jää kamalaan kuntoon.

Ulkona näyttää olevan taas maailman harmain ilma. Mies on tehnyt tällä viikolla joka päivä pitkää päivää ja ollut kotona vasta noin klo 20. Ei ole paljon sitäkään tullut nähtyä, koska nukkumassa pitäisi olla jo kymmenen maissa,että jaksaa taas aamulla.

Enää alle vuorokausi niin mä saan pienen tauon tästä perhehelvetistä. Tällä viikolla tämä elämä on ollut jotenkin huippu raskasta.  Pojat ovat olleet kohtuullisen ihmisiä ajoittain. Uusia sanoja on opittu ja molemmat kävelevät reippaasti. Kaikkia asioita koetetaan matkia ja sanoja toistella perässä. Välillä on ihan huono omatunto siitä,etten ehkä jaksaisi olla täysin mukana siinä uuden oppimisessa. Varmaan pojat tykkäisivät jos mä hokisin uusia sanoja niille koko ajan ja leikittäisiin kehittäviä leikkejä. Tämän viikon kehittävä leikki on ollut roskapussirullan kiskominen ympäri kämppää. Voin sanoa,että täysinäisessä rullassa on ihan kohtuullisen monta pussia ja siitä tulee mukava pitkä letka.

Tänään me saadaan poikien kanssa tänne seuraa,ettei tartte koko päivää kykkiä yksin. Ulkona sataa jotain lumen ja vedes sekoitusta, emme siis ainakaan suuntaa pihalle. Parvekepäikkärit saavat tänään riittää ulkoiluksi.

Jos sitä ryhdistäytyisi ja aloittaisi tämän kaaoksen siivoamisen. Onneksi kahvia on vielä pari kuppia pannussa jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti