maanantai 20. tammikuuta 2014

Päiväkahvi

Taas on se aika päivästä, päiväkahvi. Pojat istuvat kerrankin kiltisti syöttötuoleissa ja syövät pannukakkua. Pakko munkin oli maistaa pala äidin tekemää pannaria. Oli aika törkeen hyvää. Olisin varmasti voinut syödä koko paketillisen. En kuitenkaan syönyt, koska viime viikkoinen paasto on tehnyt edes pienen tehtävän. Jes!

Viikonloppu meni taas nopeasti perheen parissa. Pojat ovat nykyään tosi kovia leikkimään ja lukemaan. Kerrankin oli hetkiä, että ne viihtyivät edes pienen hetken tappelematta. Tosin sitä iloa ei kovin kauaa kestä, koska aina hetken päästä joku itkee. Kehitystä tässä leikkimis asiassa on kuitenkin havaittavissa. Ehkä nuo meidänkin lapset oppivat joskus leikkimään keskenään.

Meinattiin viikonloppuna mennä käymään matkamessuilla. Ei kuitenkaan menty, koska on niin kova matkakuume. Mies parka ei vielä tiedä kesälomasta, joten ei voi vielä reissua sen suuremmin suunnitella. Se me tosin ollaan jo päätetty, että jonnekkin on pakko päästä. Olin tänään jo yhteydessä neuvolaan, koska meinaan pistätyttää pojille twinrix rokotteet. Mulla on itselläni se ja haluan myös suojata lapseni.

Sitten vaateasiaa. Pojat saivat mun porukoilta tuliaisiksi ihant toppatakit. Voin ottaa niistä kuvan instagramiin tänään. Samoin uusista kauluspaidoista. Ihan huippusöpöt. Eilen illalla hetken ehdin surffailla nettikaupoissa. Mä löysin pojille aivan ihanat pipot, jotka vain oli pakko ostaa. Nosh shopista tarttui siniset mäyräkoira pipot matkaan. Kevääksi pitää kuitenkin olla pipot viileämmille ilmoille. Hyvä tekosyy ostokselle. Noihin hattuihin ei kovin usein törmää. Mä en ole koskaan nähnyt niitä näillä kulmilla. On nimittäin todella raivostuttava katsoa läheisen tarhan pihalle, kun siellä joka toisella on samanlainen miikkari pipo.

Nyt on kupillinen kahvia kumottu ja aika mennä leikkimään lasten kanssa. Pitäisi samalla katsoa poikien vaatelaatikoihin,että mitä kaikkea turhaa ne ovat syöneet. Pitäisi taas tehdä pieni inventaario.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti