maanantai 20. tammikuuta 2014

Riivaus

Jokainen tietää sen tunteen, kun riivaa. Heti aamusta tietää, että koko päivän tulee riivaamaan. Silloin ärsyttää kaikki. Pienimmästäkin asiasta menee hermo. Eikä välttämättä tule rähjättyä, vaan se hermo kiristää omassa päässä. Näet jotain tai kuulet jotain, se saa sinut ärsyyntymään. Mulla on tänään ollut sellainen päivä.

Se alkoi jo aamusta. Ärsytti herätä. Ärsytti juoda kahvia, kun koko ajan joku yritti roikkua mun kahvikupissa. Lasten aamiainen meni pelleilyksi, koska ruoka piti kaivaa aina omatoimisesti pois suusta ja sitten laittaa se takaisin suuhun. Päiväunia nukuttiin puolituntia. Siinä ajassa ehdin soittaa neuvolaan ja varata ajan puolitoistavuotis tarkistukseen. Siinä meni se aika, jolloin olisin saanut olla sen puoli tuntia yksin hilaisuudessa.

Neuvolassa kysyin neuvoa rokoteasiaan. Vastaus oli ympäripyöreä. Jätetään vastuu vanhemmille. Ihmisille, jotka eivät tiedä rokotuksista mitään. Ei muuta kuin google käteen ja selvittämään. Keneltäkään ei saa suoraa vastausta, että kannattaako ko. rokote ottaa vai ei. Raivostuttavaa.

Koetin etsiä vastausta kysymkseen netistä. Jouduin sivulle, jossa asiasta keskusteltiin. Erää henkilön profiili alkoi ärsyttämään mua niin paljon, etten voinut keskittyä enää mihinkään. Voiko joku oikeasti, siis aikuisten oikeasti, tehdä profiilin "Matti ja Maija yhteinen". Voi luoja, että sekin alkoi raivostuttamaan. Jos ihmiset ryhtyvät parisuhteeseen, niin pitääkö silloin jakaa aivan kaikki???? Eikö edes saa surffata netissä omalla nimellä? Monesti kuulee sanottavan, että parisuhteessa minusta tulee me. Tässä se kirjaimellisesti pitää paikkansa. Luoja,että tuollainen ahdistaisi minua. Hei, jotain rajaa siihen parisuhteessa elämiseen,kiitos!

Jotta tämä päivä maksimoituisi ärsytykseen, aion vielä kiusallanikin katsoa satuhäät. Sen jälkeen voin mennä nukkumaan ja herätä huomenna (toivottavasti) parempaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti