keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kerho

Olin heti aamusta sillä asenteella, että tänään mennään kerhoon. Ystäväni on houkutellut meitä sinne monesti, mutta en vain ole saanut itsestäni irti mennä sinne. Psyykkaaminen lähtöön alkoi jä sängyssä. Meillä oli tunti aikaa selvittää itsemme ulos. Tunnissa piti pukea x3, pieni aamiainen x3, kahvikuppi ja tavaroiden pakkaus.

Päästyäni autoon, huokaisin helpotuksesta. Me tehtiin se. Jopa varavaipat olivat mukana. Ajaessani tuli mieleen,että ai hitto, lompakko jäi. Ei se haittaa, koska matka oli lyhyt ja olimmehan me menossa kerhosta suoraan kotiin.

Kesken kerhon saan ahaaelämyksen. Multa puuttui rintsikat. Siis miten olen unohtanut pukea itselleni rintsikat päälle? Onneksi oli neuletakki ja huivi,että sain hieman vahinkoa peiteltyä. Pakko oli todeta, että eihän se lähteminen sitten ihan putkeen mennytkään.

Ensi viikolla kerhosta on lomaa. Loistavaa, en nimittäin varmaan olisi mennytkään. Nyt sentään on hyvä syy jäädä kotiin tai keksiä jotain muuta tekemistä. Jotenkin musta tuntuu,että kiireiset lähdöt ei ole se meidän juttu. Tai sitten me ei vain olla harjoiteltu tarpeeksi.

Aamuisen reissun jälkeen mä olin niin puhki, että syötin pojat ja pistin sisälle nukkumaan. En jaksanut enää kolmatta kertaa. Johan se puoli tuntia meni ja O aloitti huutamisen. Eipä siitä pukemisesta siis olisi mitään hyötyä ollutkaan. Tsiisus! Pitää mennä,ettei O herätä E:tä, joka kerrankin nukkuu kiltisti. Johan tässä melkein 10 min istuttiinkin paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti