perjantai 28. helmikuuta 2014

Siivous

Melkein 8 tuntia siihen meni, mutta nyt on siisyi koti. Kädet ovat kuin korput. Pitää varmaan käydä ostamassa jotain rasvaa, että saa kädet kostutettua. Koko päivän kädet ovat lionneet pesuvedessä, joka ei ilmeisesti tee iholle kovin hyvää.

Odottelen poikien kanssa miestä kotiin,että päästään käymään pikaisesti Ikeassa ja sen jälkeen pitääkin hakea mummo lentokentältä.

Pojat ovat olleet yllttävän kiltisti mun siivotessa. Ne ovat ratsastaneet vaippapaketeilla, tunkeneet tampooneja korviin ja sekoilleet. Kuivamuonalaatikko osoittautui taas todella kiinnostavaksi. Onneksi täällä sain kaikki muovikipot ja kupit sellaiseen paikkaan,ettei niitä saa leviteltyä.

Äitiyspakkauslaatikot osoittautuivat tosi hyviksi muuttolaatikoiksi. Tavaroiden ollessa laatikoissa niin kahdesta laatikosta sai kätevän keittiöjakkaran. Kivasti on nyt ikkunoissa verjot. Ei tullut sitten mieleen ottaa tuoleja mukaan edellisestä asunnosta. Huomenna vasta haemme ruokapöydän.


Ajatus ei taas juokse ja tämä tabletin kanssa on ärsyttävä kirjoittaa, kun pojat sekoilevat vieressä. Taidankin siis mrnnä laittamaan kahvin tulille,että jaksan taas iltaan asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti