tiistai 18. helmikuuta 2014

Uskomatonta

Tämä on taas jotain kohtaloa. Eilen juttelin unikouluihmisen kanssa. Mitä tekee pojat seuraavana yönä? Molemmat nukkuivat omassa sängyssä KOKO yön. Tällaista ei ole tapahtunut liekö koskaan, että molemmat ovat nukkuneet kunnolla. Aamulla miehen kanssa naurettiin, että miten tämä voi olla mahdollista. Oikein kohtalon ivaa. Juuri, kun olemme saaneet unikouluasiat hoidettua niin meillä nukutaan.

Yhden yön jälkeen en todellakaan peru unikoulua. Jotenkin mulla ei ole kovin vahva usko siitä, että tätä riemua kestäisi kovinkaan kauaa. Kai tuoli joku poikkeus. Voittaahan ne jotkut lotossakin. Tuo oli se meidän lottovoitto, että molemmat lapset nukkuvat koko yön.

Oli aika siistiä nukkua kerrankin miehen vieressä. Olimme aamulla hereillä jo ennen kellon soittoa, koska hämmennys tapahtuneesta oli niin suuri. Molemmilla oli pitkästä aikaa tosi hyvä fiilis. Ei ollut sitä tavallista, että toinen unissaan huutaa sängystä heippa, kun toisella on jo jalka rappukäytävässä.

Nyt pitää odotella hetki, että ystäväni pyykkikone on valmis. Sen jälkeen mä pakkaan pojat autoon ja mennään käymään...jossain. Mä en kestä olla tätä päivää kotona. Eilinen oli niin tuskallista, koska lapset tappelivat ja kiukuttelivat koko ajan. Meillä on myös hyvä syy mennä käymään siellä jossain, koska iltapäivästä mennään mummon luo. Saadaan ehkä hoidettua sitä ennen joitain asioita. Eli käydään hankkimassa muuttolaatikoita.

Musta tuntuu,että mulla ja miehellä on parisuhteessa uusi flow. Eilen mua halattiin aivan sponttaanisti. Se on meillä jo kohtuullisen paljon, koska molemmat kammotaan ällösöpöilyä. Se on jotenkin ahdistavaa, jos pitää koko ajan roikkua toisessa kiinni. Kyllä sen välittämisen voi kertoa muutenkin kuin vain kyhjäämällä kyljessä kiinni ja hokemalla korvaan söpöyksiä. Onkohan täällä jo kevättä rinnassa? Vai olemmeko me vain niin onnellisia, että pääsemme vihdoin muuttamaan ja saadaan mahdollisesti seesteisempi arki. Mies saa olla enemmän lasten kanssa kotona ja mä saan ehkä hieman enemmän aikaa tehdä asioita rauhassa.

Jollei tämä hetkellinen hyvä fiilis kestäisi liian kauan niin haistan ilmassa paskan. Toinen lapsistani, en tiedä kumpi, kävi tuossa juuri haisemassa. Pikainen tippuminen takaisin arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti