lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ihminen

Se ihminen, jonka kanssa sä olet luvannut elää elämän onnellisesti loppuun asti. Se ihminen, joka on nähnyt sut tilanteissa, joissa kukaan muu ei ole. Se ihminen, jonka kanssa sä elät saman katon alla. Miten juuri SE ihminen osaa repiä susta irti sen viimeisemmänkin hermon rippeen, joka on jäljellä? Tekisi mieli kuristaa SE, jonka kanssa sä jaat ja olet jakanut paljon. Näin leppoisasti siis lähti meidän lauantai käyntiin. Olin taas aivan valmis heittämään miehen tai hyppäämään itse parvekkeelta alas.

Eilen mä otin itsekkäästi aikaa itselleni. Menin käymään Jumbossa YKSIN. Paska mutsi, kun en ottanut ketään mukaan. Kaupasta tarttui mukaan suolapähkinöitä (yllätys!!!) sekä terveyssiteitä. Voiko oikeasti elämä olla näin tylsää, etten enää löydä kaupasta muuta kuin nuo kaksi asiaa, joita koen tarvitsevani. Hieman tuli taas tyhmä olo. Mutta mitäpä sitä ihminen muuta tarvitsee kuin suolapähkinöitä ja siteitä. Ei ainakaan jäänyt sille kassaneidille epäselväksi, että mikä oli sen illan suunnitelma.

Ulkona on ihana ilma. Näyttäisi olevan jopa aika lämminkin. Jos vihdoinkin tulisi se kevät. Täytyy kaivaa pojille kuravaatteet esille, koska uskon, että maa tulee olemaan pitkään aika märkä. Mä niin odotan,että tulisi oikeasti lämmin. Olisi paljon siistimpää olla puistossa, kun ei tarvitsisi palella. Yleensä palelen siksi, koska olen hikipäässä raahannut karavaanin puistoon ja sitten joudun seisoskelemaan paikoillani. Kivasti alkaa hiki kuivumaan.

Olisiko se ollut torstaina, kun meidän ulkoilu ei taas mennyt aivan putkeen. Puistossa huomasin, että mulla ei ole lapasia eikä lapsilla ole leluja mukana. Tosin eipä niillä leluilla mitään tee, koska aina se hemmetin peukalo karkaa hanskasta, eivätkä toiset saa mistään mitään otetta. Kaivoin taskusta omia lapasia, jotka eivät siis olleet mukana. Taskusta kuitenkin löytyi TISKIRÄTTI. Missäköhän mielenhäiriössä mä olen laittanut tiskirätin taskuun? Hivenen tuli taas idiootti olo, kun kaivoin rättiä taskusta leikkikentällä.

Pitääpä aloittaa taas vaihteeksi ruoanvalmistus. Ensi viikolla on päivisin sen verran ohjelmaa, että on hyvä olla ruoka valmiina. Tiistaina on neuvola ja keskiviikkona on valokuvaus kerhossa. Maanantaina mennään myös kerhoon jos kehdataan. Tämä maanantain kerho on se, jonka E koetti sytyttää viimeksi tuleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti