lauantai 29. maaliskuuta 2014

Tukholma

Tulipa taas käytyä Tukholmassa. Oli kuulkaas muuten aika rankka reissu. Ei se muuten, mutta lasten takia. Niillä sitä menoa riitti laivalla ja maissa. Ei tarvinnut paljon iltaisin miettiä, että mitä tekee, kun lapset sammuivat. Hyvin äkkiä se uni tuli itsellenikin. Pelkäsin reissusta tulevan suurempikin katastrofi. Kaikki meni kuitenkin yllättävän hyvin. Pojat ovat reippaita matkailijoita. Ehkä sitä uskaltaa aloittaa uuden matkan suunnittelun.

Mulla oli mahtava ajatus, että käyn Tukholmassa pyörimässä kaupoissa. En sitten käynyt. Pojat eivät olleet ihan samaa mieltä asiasta. Yhdessä kaupassa oli kuitenkin pakko käydä. Aina Tukholmassa ollessa pitää käydä Lagerhaussissa. Siellä on kaikkea ihanaa pientä ja värikästä. Nyt mukaan tarttui ihana termosmuki, pari kassia ja taulu. Loppu aika me kuljeskeltiin ympäri kaupunkia ja katseltiin maisemia. Pojista pulut olivat äärettömän mielenkiintoisia. Toista ne pelottivat ja toisessa aiheuttivat naurua.

Jos ihan rehellisiä ollaan niin melkein lasten kanssa reissaamisen jälkeen tarvitsisi toisen reissun toipumiseen. Eilen oli aika poikki olo, kun sain pyykit raivattua, kassit purettua ja lapset unille. Mutta, mitäpä sitä ei perheen eteen tekisi. Ennemmin mä matkustelen perheen kanssa, kun kykin jatkuvasti vain kotona. Vaikka vain pieniä matkoja. Aina matkoista kuitenkin jää muistoja, joita on hauska myöhemmin muistella. Oppiipahan lapsetkin olemaan muualla, kuin vain kotona. Piristää matkailu aina mieltä. Pääsee irti kotiympyröistä.

Kuluneella viikolla kävin poikien kanssa neuvolassa. Kasvu oli hyvää ja kaikki oli muutenkin hienosti. Pojat osasivat kaiken mitä pitikin ja kehujakin saatiin tädiltä. Olivat kuulemma reippaita ja sosiaalisia kavereita.
Keskiviikkona ennen lähtöä olimme vielä kerhossa ja kerhokuvassa. Saa nähdä, että millaisia kuvia pojista tulee. Kehtaako niitä edes ottaa tai ylipäätänsä antaa kenellekään.

Nyt kello on seitsemän. Pojat ovat omassa huoneessa hakemassa unta. Huone on jo yllättävän hiljainen. Me tehtiin miehen kanssa juuri iltapalaa ja kerrankin saan syödä rauhassa kipolliseni salaattia. Kohta painun sohvalle, laitan kynttilöitä palamaan ja otan ihan rennosti. Toki voi olla, että jatkan mun virkkausoperaatiota. Pitääkin ottaa edellisestä projektista kuva instagramiin, kun vain muistan.

Tänään meillä kävi myös "pitkänmatkanvieraita", oli ihana jutella ja nähdä ystävää pitkästä aikaa. Oli paljon juteltavaa ja vähän oli jopa haikeaa, kun hän lähti. Mutta onneksi kohta taas nähdään <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti