tiistai 29. huhtikuuta 2014

Eteenpäin sanoi kotiäiti

Tänään mä sen tein. Pistin pojille hoitopaikkahakemuksen. Itse aloitan työt jo kesäkuussa niin pakko laittaa pojat hoitoon. Luojan kiitos. Yhtään kauempaa tätä kotiäitiyttä en olisi kyllä jaksanutkaan. Kaksi uhmaikäistä seurana, no thanks. Ennemmin taistelen ihmisten kanssa töissä kuin lasten kanssa kotona.

Ensin mulla oli ajatus, että olisin kotona siihen asti, kun pojat täyttävät kolme. Mulle kiitos niitä samoja lääkkeitä, joita sellaiset ihmiset syövät. Jos me voitaisiin olla koko ajan ulkona niin se homma saattaisi toimia. Ikävä kyllä kotonakin pitää lasten kanssa olla. Kaksi kovin elävaistä ja uteliasta lasta ei ole hyvä yhdistelmä kotitöiden kanssa. Mulla ei ole kotona mitään muuta tekemistä kuin lasten jälkien korjaaminen.

Tänään pojat olivat kaksi tuntia naapurissa hoidossa, kun mä kävin asioilla. Rouva totesi, että kyllä pojat ovat aika paljon eläväisempiä kuin tytöt. Hänellä itsellään on kaksi tyttöä, eri-ikäisiä tosin. Onhan se hyvä, että pojat ovat kekseliäitä ja omalla tavallaan fiksuja, mutta rajansa kaikella. Ei tuota niiden hölmöilyä kovin montaa vuotta jaksa katsella. Siitä katselustakin maksetaan niin kovin huonosti, ettei se kovin lämmitä mieltä. Ennemmin menen tekemään töitä ja hankkimaan perheelle rahaa.

Meillä on tänään tosiaan auto käytössä. Pojat heräsivät äsken päikkäreiltä ja meinattiin mennä käymään Ikeassa. Mä tosin keräilen vielä voimia kahvikupin äärellä, että jaksan noiden kanssa lähteä mihinkään. Ikeasta olisi pieniä pakkohankintoja tehtävänä. Mä haluan meille kenkätelineen eteiseen, olkkariin uuden maton ja poikien huoneeseen pari hyllyä. Ne on pakko saada just nyt, koska muuten menee hermo. Tulee kotona katseltua liiankin paljon tätä sisustusta niin pakko saada uudistusta. Parvekkeelle pitää muistaa ostaa muutama kukka, jotka voin kesän tullessa tappaa.

Kasvien hoidosta sen verran, että mikään kukka ei kestä jos sitä revitään pastakauhalla. Meidän pojat toteuttivat tällaisen pienen kokeen tässä viime viikolla. Uhmaan taas luontoa ja ostan uuden kukan. Kai nuo joskus sen antavat olla rauhassa.

Huomenna on vappuaatto ja me grillataan nakkeja. Pojat käyvät kuitenkin nukkumaan jo 19.30, jolloin me voidaan herkutella miehen kanssa kaksin. Ehkäpä syömme jotain muuta kuin nakkeja...

Nyt pyykit pyykkitupaan,lapset autoon ja auto kohti Ikeaa. Saadaan taas jotain ohjelmaa tähän meidän elämään. Kiitti ja moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti