sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Blogit

Luen itse säännöllisesti muutamaa blogia. Luojan kiitos saan itse valita, että mitä blogeja luen! Joskus eksyn joihinkin uusiin ja erilaisiin blogeihin ja melkein aina joudun pettymään. Faktahan on se, että melkein jokainen nainen iältään 15-35 bloggaa tai on jossain vaiheessa blogannut. Bloggaus on muotia. Mulle se on terapiaa ja uskon, että monelle muullekin. Harvoille tästä kirjoittelusta mitään maksetaan, ainakaan kovin hyvin. Pisteet niille, jotka tästä rahaa, mainetta ja kunniaa saavat.

Liian usein törmään sisustus- ja lastenvaateblogeihin. VIRHE! Miten niillä kaikilla kirjoittajilla voi elämä olla niin täydellistä? Lapsilla on AINA ihanat vaatteet päällä, kodissa on AINA uusia tavaroita ja varsinkin se, että pientenlasten kodissa on AINA tavarat paikoillaan. Mä en usko, että se on koko todellisuus. Se ei voi olla...

Pitäisikö mun äkkiä ottaa meidän kodista kuva, koska täällä on kerrankin siistiä. Eihän siihen mennyt kuin kaksi päivää, että sain ihan jokaisen kolon siivottua. Tavarat on oikeilla paikoilla ja kaikki järjestyksessä. Hyllyssä on uudet säilytyskorit, olkkarissa uusi matto ja poikien huone on kokenut muodonmuutoksen. Yksi kuva ja se kertoo, että meillä on siistiä. En jaksa nähdä vaivaa. Istun tämän illan sohvalla ja nautin tästä tunnelmasta. Huomenna se on jo mennyttä. Se on mennyttä heti, kun lapset heräävät. Lelut kannetaan olkkariin heti aamusta. En kiellä sitä, en jaksa. Mun puolesta lapset saavat leikkiä mun kanssa olkkarissa. Varmasti tulee aika, jolloin mä en saa niitä kirveelläkään ulos omista huoneista.

Seuraava asia eli lastenvaatteet. Mä tykkään ostella pojille vaatteita. Ostelen paljon vaatteita alennusmyynnistä ja kirppareilta. Toki joskus sorrun ja tilaan netistä jotain, mitä-on-aivan-pakko-saada, makso mitä makso. Olen siis melko vaihteleva vaatteiden käyttäjä. Pakko tunnustaa se, että meillä on päiviä, jolloin en mieti yhtään, että mitä pojille puen. Otan ensimmäiset vaatteet kaapista mitä käteen sattuu tulemaan. Ihan hengissä nuo näyttävät olevan, vaikka eivät joka päivä miikkareissa kuljekkaan...

Hieno aasinsilta asiaan kirpputorit. Luoja, että ne ovat nykyään ärsyttäviä. Mikä ihmisiä vaivaa, kun ne pyytävät nyppääntyneestä henkka maukan t-paidasta 4e? Saman paidan saa uutena samalla hinnalla. Länsi naapurissa, jossa moni muukin asia on paremmin, on myös kirpparit paljon parempia. Siellä on vielä joku järki tuotteiden hinnoissa. Mun mielestä kirppari ei toimi sillä periaatteella, että siellä koetetaan tehdä järjetöntä voittoa. Tosin mun mielestä moni muukaan asia ei toimi, missään. Jotenkin koko kirpparin idea menee hukkaan. Tosin joskus tekee tosi hyviä löytöjä. Niin kuin mä tänään. Ostin pojille kahdet housut hintaan 1,5e ja Plaston ison rekka-auton vitosella. Tosin sain kiertää aika kauan, että jotain löysin ja kelpuutin ostoskoriini.

Pojat ovat nukkumassa. Niille iski alkuviikosta räkätauti, joka ei meinaa ottaa helpottaakseen. Kuumetta ei ole, mutta silti molemmat ovat olleet vähän puolikuntoisia. Lähinnä sen puolikuntoisuuden huomaa, kun nukkumaan mennään kiltisti jo klo 19. Vaikka ennenkin käytiin samoihin aikoihin nukkumaan, nyt sänkyyn oikein halutaan. Olin pyörtyä, kun näin molemmat lapset roikkumassa pinnasängyn pinnoissa.

 Nyt patistan miehen viemään varastoon pari laatikkoa. Sen jälkeen mä heittäydyn sohvalle viltin alle ja otan virkkuukoukun käteen. Jos sitä joskus saisi sen paljon puhutun projektin valmiiksi. Huomenna on taas maanantai ja paluu arkeen. Kuulemma ensi viikoksi on luvattu huonoa säätä, joten mullakin saattaa olla enemmän aikaa kirjoitella. "Ei ole huonoja ilmoja, on vain väärät vaatteet". En allekirjoita, me ei ulkoilla jos on väärä ilma! Paskamutsi kiittää ja kuittaa.

Hauskaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aamen. Varsinkin toi kirppistouhu on kyllä ihan ihmeellistä, itelle ei tulis mieleenkään pyytää jostain kulahtaneesta ja tahraisesta 0,10e enempää. Ja sillä hinnalla vien sen mielummin ihan vaikka roskiin tai voisin maksaa, jos sen joku huolii.

    Ja joo. Ei meilläkään ulkoilla jos on väärä ilma. Noup.

    t.toinen paskamutsi, joka kohta hautautuu myös sohvan pohjalle virkkaamaan ;D

    VastaaPoista
  2. Hahah niiin totta! Näin just kans kirpparilla H&M:n t-paita bodyn 3€, kun uutena sen saa 4€. Toisessa rekissä roikku Me & I:n vaatteita 4-5€ :D Suhteellisuuden tajua. Me ollaan menossa peräkonttikirppikselle myymään tyttöjen vaatteita ja aattelin laittaa hinnoiksi jotain 0,5€-1€. Pääasia, että pääsee eroon. TOKI laitan myyntiin myös pari kertaa päällä käyneitä Newbien sammareita, jota en kyllä aivan pilkkahintaan aio myydä. Ennemmin pidän ne sitten vaikka ittelläni, jos joku ei niistä suostu 9€ maksamaan. Uutena ne maksee sen puolet enemmän. Jos ei osta niin sitten ei osta. Mutta tosiaan oon nähny myös Maxomorran yms vaatteita, jotka on tahrasia, nyppysiä jne niin 5€. WTF? Joo okei, se on oikeen merkkimerkki, mutta jos kunto on tuollanen niin en kyllä ite maksais siitä ku jonku €, jos sitäkään!

    VastaaPoista