maanantai 30. kesäkuuta 2014

Maanantai

Auton mittari näyttari näytti +11 ja vettä satoi. Voisiko enää maanantaisempi päivä olla? Istun Vuosaaren abc:llä aamukahvilla. Lapset on tarhassa ja mies töissä. Mulla on ruhtinaallinen tunti aikaa juoda kahvi, ennen kuin tarvitsee sinkoilla. Mahtava fiilis, kun saa aloittaa aamun rauhassa. Huomenna onkin taas eri meno, koska töitä on 5-17...Hyvällä omalla tunnolla nautin tästä laiskasta maanantai aamusta.

Viime viikolla mies hoiti melkein joka päivä poikien hoitoon viemiset ja hakemiset. Sen kyllä huomasi. Kaikki oli viemisen puolesta mallikkaasti, mutta pojat olivat mua kohtaan perjantaina kamalia. Vasta eilen ja tänään äitikin on kelvannut. Kai ne jotenkin osoittivat mieltään, koska en ollut niiden kanssa niin paljon viikolla. Melkein jo huolestuin, kun koko ajan roikkuivat vain isässä.

Tänään illalla on taas se viikon blääh osuus. Ruokakauppa! Mä inhoan käydä ruokakaupassa. En osaa ajatella, että mitä sitä koko viikko syödään. Pojille pitää kuitenkin olla joka illalle vielä lämmin ruoka tarhan jälkeen. Kauppa ahdistaa mua, kaikkea on liikaa. Jo pelkästään jogurttihylly on monta kymmentä metriä pitkä. Liha tai vihanneshyllyistä puhumattakaan. Aina suunnittelen, että teen sitä ja tätä. Kuitenkin päädyn tuttuun, turvalliseen ja ennen kaikkea helppoon vaihtoehtoon. Miten kaupassa käynnistä saisi kivempaa?Vinkkejä otan vastaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti