maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kesä

Aivan ihanaa, kun on lämmin. Tästä lämmöstä saa uskomattomasti voimaa. Jaksaa tehdä ja touhuta paljon enemmän. Eilen pääsin töistä klo 17, niin oli ihana mennä vielä poikien kanssa kauppaan kävellen. Sisälle ei malttanut mennä.

Tosin se meidän kauppareissu oli täysi fiasko. Sovimme pihalla, että mies hakee poikien rattaat varastosta ja mä kipaisen hakemaan lompakon yläkerrasta.

Tadaa, kun palasin ulos noin kahden minuutin päästä, kaikki olivat poissa. Kiersin talon ja lähialueen. Tietenkään mulla ei ollut puhelinta eikä kotiavaimia mukana. Lähdin kävelemään kaupalle ja kappas, porukka löytyi. Keskustelun jälkeen selvisi, että he olivat oikaisseet metsän poikki katsomaan rekkoja. Hetkeksi tuli tyhmä olo. Niinpä tietysti olivat. Metsän poikki oli lyhin reitti ja rekat. Ei lisättävää. Pitäisi varmaan opetella ajattelemaan kuin mies ja lapsi.

Kauppareissusta kuitenkin selviydyttiin kotiin asti ilman uusia katoamisia.

Tänään alkoi taas normaalia arki. Pojat menivät hoitoon ja me paineltiin miehen kanssa töihin. Kaksi päivä töitä ja huomenna illalla lähden päiväksi käymään toisessa mummolassa. Toki mä olisin vapaani voinut käyttää muutenkin. Vaikka yksin rannalla....Mutta mikäpä ei voita mummopäivää lasten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti