tiistai 10. toukokuuta 2016

Siis oikeesti?!

Tänään on vapaapäivä. Herätään klo 7.30 niin kuin jokainen muukin päivä. Pari kuppia hyvää kahvia, lapsille aamiainen ja aamuohjelmat.

Päätän olla reipas ja siivota "keskilattiasiivouksen". Eli lelut,lattia,keittiö ja vessa. Vähän siistimistä sieltä täältä. Pääsin huoneesta 1 huoneeseen 2. Samalla huoneeseen 1 on rakennettu laivan ja bussin risteytys. "Kiitos, tämä olikin siisti noin 4min". Kuitenkin laivan rakennusperustelu ja toteutus oli niin hieno, etten jaksanut raivostua.

Noin vartti tämän episodin jälkeen hörpin kahvia ja odotin pyyykkikoneen valmistumista, että saan täydellisen äidin tapaan pyykit ulos kuivumaan. (Tämä on kuulemma yksi niitä täydellisen äidin juttuja, että pyykit kuivatetaan ulkona.) Samalla pakkaan eväät, jalkapallot, viltit ja kirjat messiin.

Vihdoin, noin kahdenkymmenen kysymyksen jälkeen pääsimme puistoon. Mun usko alkaa jo loppumaan ja jokaisesta kivestä, kävystä ja oksasta tapellaan matkalla. Matkaa on n.300m.

Pusitossa saan viltin maahan ja lapset leikkimään. Lämpöä on yli +20. Lapset tulevat viltille eväiden, kirjojen ja omien tavaroiden kanssa, joita hartaudella pakattin.

"Äiti, mulla on tosi kivaa retkellä."

Kyllä taas kannatti laskea kymmeneen ja menettää hermot. Kiitos oli mitä parhain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti